Mohu Ti prozradit, že toto je blog, který zasahuje čistě do mých myšlenek a mých zálib. Konec konců, sem budu přidávat články jen podle nálady. Když mi bude něco vrtat hlavou a nebo mě napadne něco, co dokážu nějakým stylem splácat dohromady, dám to sem. Znamená to tedy, že články budou přibývat nepravidelně a v různém časovém rozmezí, které může býti i několik měsíců.

Doufám, že se Ti na mém blogu zalíbí a budeš se sem po nějakém tom měsíci vracet.


Přeji Ti spoustu úspěchu a hezký zbytek dne či večera. :)

pondělí 8. února 2016

ZVRAT palačinkového receptu

Mezi tím, co jsem pozorovala tancující stébla trávy ve větru z povzdálí svého domova. Všude teplo a o nos mi zavadila vůně palačinky, která se právě dělala.. Něco mě vytrhlo z mého paláce klidu a přeneslo do paláce myšlenek.. Něco... Zvláštního..


VĚCI NA PŘÍPRAVU:
2 vejce
400ml mléka
200g hladké mouky

PŘÍPRAVA:
Pokud jsi natvrdlý tak jako já, tak je potřeba to tu trochu napsat.. Většinou na ty recepty jen koukám a absolutně nevím, co tam vyvádí za chemii.
Nejprve hodíš všechny přísady do kotlíku a budeš to míchat tak dlouho, dokud z toho nebude hmota bez hrudek. Někdy to může trochu trvat a ty se u toho zapoťíš, ale některé věci bez potu a krve nejdou..
Když se ti to povede, vezmeš naběračku a jednoduše to kypneš na pánev tak, jak se ti to zdá vhodné. Nebo jak ti vlasy v hlavě napovídají..
Některé palačinky se však nepovedou tak úplně vzhledově a my je jednoduše vyřadíme z talíře, protože nesplňují naší ideu o dokonalé palačince.. Pak si můžeš mlátit hlavu o zeď, kvůli ztraceném času.. No řekni, že bys neměl námitky, kdyby ti někdo v restauraci donesl palačinku, která by byla roztrhaná a upatlaná... A pravděpodobně bys udělal scénu..
A proč to vlastně píši? Abych ti dokázala, že jsme všichni stejně povrchní..

Žádné komentáře:

Okomentovat

On bude vědět

  Chtěla bych tenhle příspěvek věnovat jedné osobě, která pro mě byla dlouho ohromnou podporou, kterou jsem dlouho milovala a bez které bych...